ÎNREGISTRARE

PRE-ÎNREGISTRARE: ENTERPRISING FOR TOMORROW #EFT2026

Participați la Conferința "Enterprising for Tomorrow"! Vă invităm alături de noi și pe 19 mai 2026 să împărtășim idei și experiențe inspiraționale.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Acord GDPR

Prin înscrierea la acest eveniment, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale de către ADV Romania în conformitate cu Politica de confidențialitate.

 

Informațiile dvs. personale vor fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a procesa înregistrarea și participarea dvs. la eveniment
  • Pentru a vă trimite comunicări legate de eveniment, cum ar fi memento-uri, actualizări și sondaje
  • Pentru a îmbunătăți serviciile și ofertele noastre de evenimente
  • Pentru a împărtăși informațiile dvs. cu furnizorii de servicii terți care ne ajută să organizăm și să gestionăm evenimentul (cum ar fi Comisia Europeană, autoritățile de finanțare și sponsorii)

 

Aveți dreptul de a accesa, corecta și șterge informațiile dvs. personale. De asemenea, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

 

Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului, utilizării, dezvăluirii, modificării sau distrugerii neautorizate.

 

ADV România va utiliza media (fotografii, videoclipuri etc.) de la conferință fără consimțământul specific. Prezența dvs. implică acordul de a fi înregistrat și ca ADV România să utilizeze aceste media în diverse scopuri, inclusiv online și în materiale de comunicare.

 

Prin bifarea căsuței de mai jos, sunteți de acord cu termenii acestui consimțământ GDPR.

17 APRILIE 2024

#EFT2024

EVENIMENTUL ANULUI DEDICAT ECONOMIEI SOCIALE

SUS