Premiile Acceleratorul de Întreprinderi Sociale

Premiem excelența în impact social și de mediu

Premiile "Acceleratorul de Întreprinderi Sociale" onorează și celebrează realizările remarcabile ale întreprinderilor sociale și ale companiilor ce se disting prin achiziții responsabile social și inițiative deosebite de mediu. Această inițiativă va aduce în prim-plan inovația socială și contribuțiile semnificative ale acestor entități, subliniind importanța implicării active în abordarea problemelor sociale și de mediu. 

Gala de premiere a avut loc în data de 17 aprilie 2024, la Congress Hall Palas Iași (eveniment conex în cadrul Conferinței Enterprising for Tomorrow) și a fost transmisă online pe www.eft2024.live și pe pagina noastră de facebook. 

Retrospectiva Galei de premiere este disponibilă aici.

 

Câștigătorii Galei „Acceleratorul de Întreprinderi Sociale”

Întreprinderi sociale cu impact de mediu

Companii responsabile cu impact de mediu

Întreprinderi sociale cu impact în domeniul incluziunii sociale

Lideri în achiziții sociale responsabile

Premiul special pentru inovare socială

Furnizori de servicii de suport pentru economia socială

 

Inițiativă susținută prin Granturile SEE și Norvegiene

Gala Premiilor Acceleratorul se organizează în cadrul proiectului “SEEDing - Enterprising for Tomorrow", implementat de ADV România în parteneriat cu Unikum AS (Norvegia), Ateliere Fără Frontiere (România), Social Finance Association (România) și Rise Romania Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție. Proiectul “SEEDing - Enterprising for Tomorrow" beneficiază de un grant de 184 900 EUR din Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021. Obiectivul proiectului este de a crește competitivitatea a minim 100 de întreprinderi sociale din România, cu precădere din TIC și industria verde.

 

SUS